Nog 1 dag te gaan!
Morgen staat er weer een reis op het programma, de eerste van drie reizen dit jaar. Het is een vijfdaagse reis richting Dresden en omgeving.
Niet zo'n hele lange reis dus, maar er zit een verhaal aan vast.
In 2021 had ik deze reis voor de eerste keer geboekt. Door een virus, bij ons allen bekend, werd die reis geannuleerd. Balen natuurlijk, maar dan boek ik hem toch gewoon om naar 2022, dacht ik. Zo gedacht, zo gedaan. Helaas, een paar weken voor vertrek bleken er te weinig deelnemers en werd de reis weer geannuleerd....zucht...
Aangezien ik toch wel heel graag op reis zou willen gaan, heb ik de reis gelukkig om kunnen boeken naar de 8 daagse reis Venetië en omgeving. Overigens helemaal geen spijt van gehad, want dat bleek een prachtige reis te zijn. En hierdoor Dresden eigenlijk een beetje uit mijn gedachten verloren..
Totdat ik eind vorig jaar in een zeldzame impulsieve actie toch weer de reis naar Dresden heb geboekt, en nu gaat de reis wel door. Derdemaal is scheepsrecht!
Morgenochtend vertrek ik om 06.05 uur uit Breda Prinsenbeek, hopelijk rijden we in een keer door naar het plaatsje Zeeland. De geruchten gaan dat er morgen 52 bussen gaan vertrekken.. dat betekent chaos en een mierenhoop. We gaan het zien morgen!
Leuk om je belevenissen weer te kunnen volgen! Goede reis morgen!